Inschrijving jeugdtoernooi 2019

Het 5e Lycurgus Openlucht Jeugdoernooi te Ameland zal gehouden worden op Zaterdag 25 mei 2019 . Het toernooi start - bij goed weer - om 11:00 uur en eindigt om 16:00 uur.

Zaterdag 25 mei 2019

 • Zorg dat je met je team en minimaal 1 meerderjarige begeleider uiterlijk op de 09:30 uur boot van Holwerd naar Ameland zit
 • Je bent dan tegen 10:20 uur op het eiland, waar een Arriva bus klaar staat om jullie naar Klein Vaarwater te brengen
 • Eenmaal aangekomen kunnen jullie je melden bij de wedstrijdleiding (in de witte tenten)
 • Nadat alle teams geregistreerd zijn gaat om 11:00 uur het toernooi van start
 • Het jeugdtoernooi loopt door tot 16:00 uur. Informatie over de wedstrijden zelf maken we zo snel mogelijk bekend (duur van de wedstrijden e.d.)
 • We zullen met Arriva afstemmen hoe laat en waar jullie weer op kunnen stappen op de bus richting de boot.

 • Kosten 2019

 • Het inschrijfgeld is voor alle jeugdteams (4 tegen 4) EUR 35,- (direct bij de inschrijving te voldoen)
 • Parkeren op Holwerd is EUR 5,50 per auto, per dag
 • Bootovertocht is EUR 16,- (of bij een groepskaart vanaf 15 personen EUR 14,55. Let wel, je dient dit minimaal 7 dagen voorafgaand aan de reis kenbaar te maken bij Wagenborg.)
 • Arriva bus op het eiland slechts EUR 3,20 voor een retourtje (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Het inschrijfgeld moet gelijk via IDEAL worden voldaan bij het aanmelden van een team.

 • Ik heb ons ingeschreven, wat nu?

 • We wachten tot en met 1 mei 2019 en kijken dan hoeveel aanmeldingen er zijn. Mochten we op dit punt besluiten om wat voor reden dan ook het toernooi niet door te laten gaan, zullen we het betaalde inschrijfgeld terugstorten.
 • Bij voldoende aanmeldingen gaat het toernooi in principe door. In ieder geval krijgt iedereen rond 1 mei 2019 bericht over het vervolg van het toernooi.
 • Mocht je onverhoop toch niet kunnen komen, verwachten we wel dat wij de afmelding uiterlijk 15 mei 2019 hebben ontvangen. Bij afmelding na 15 mei 2019 kunnen we het inschrijfgeld niet meer terugstorten.
 • Voor vragen over inschrijvingen of afmelden van je team, mail dan naar: wedstrijdzaken@lycurgusopameland.eu.

 • AVG-wetgeving

  Het Lycurgus Openlucht Toernooi verzamelt voor een aantal doelen persoonsgegevens. Hieronder zullen we je in het kader van de AVG-regelgeving uitleggen welke gegevens we verzamelen en wat we met deze gegevens doen. We zullen je daarna vragen akkoord te gaan met het verzamelen van de gegevens.

  Bij de inschrijving voor het Lycurgus Openlucht Toernooi vragen we je naam, je e-mailadres, je telefoonnummer en je woonplaats op te geven. We gebruiken deze gegevens alleen om contact met je te kunnen onderhouden over het toernooi. Via de e-mailadres zullen we je de inschrijfbevestiging toesturen en je informeren over eventuele wijzigingen in het toernooi. Je telefoonnummer gebruiken we alleen als er tijdens het toernooi wijzigingen zijn waarover we je moeten informeren. Je woonplaats gebruiken we enkel om inzicht te krijgen uit welke delen van Nederland de toernooi-bezoekers vandaan komen.

  Je gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het toernooi. Bij aanmelding voor de mailinglijst blijven je naam en je e-mailadres opgeslagen in onze beveiligde database. Deze gegevens zullen voor onbepaalde tijd worden bewaard voor het versturen van de nieuwsbrief en informatie over toekomstige toernooien. Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar: organisatie@lycurgusopameland.eu.
  Daarnaast zullen er gegevens in een Excel-bestand gezet worden om de poule-indeling en de uitslagen tijdens het toernooi te kunnen bepalen.

  Tijdens het toernooi worden er altijd veel foto’s gemaakt die door het Lycurgus Openlucht Toernooi gebruikt kunnen worden voor onze website, sociale media, flyers, posters, en advertenties. Hieronder vragen we je hiervoor toestemming te verlenen. Op verzoek zullen we altijd foto’s weer verwijderen.

  Je hebt altijd het recht om je gegevens op te vragen die door ons worden bewaard. Daarnaast heb je het recht om je gegevens te laten wijzigingen indien ze niet juist door ons geregistreerd zijn en heb je het recht om je gegevens bij ons te laten wissen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via wedstrijdzaken@lycurgusopameland.eu. Wil je bezwaar maken tegen het gebruik van je gegevens door Lycurgus Openlucht Toernooi, dan kun je ook contact met ons opnemen via organisatie@lycurgusopameland.eu.


  Ik geef toestemming voor het vastleggen en verwerken van mijn gegevens zoals hierboven beschreven.                                  

  Ik en mijn teamgenoten zijn ons ervan bewust en zijn akkoord dat er tijdens het Lycurgus Openlucht
  Toernooi foto's gemaakt worden welke gebruikt worden voor de website, sociale media, flyers posters en advertenties.   

  Ik wens op de mailinglijst te blijven, ook na het toernooi zodat ik tijdig geïnformeerd word over nieuwe inschrijvingen.