Inschrijving senioren 2018

Algemene informatie

Het 33e Lycurgus Openlucht Toernooi te Ameland zal gehouden worden op 26 en 27 mei 2018. In totaal kunnen er 270 teams deelnemen, verdeeld van divisie tot 4e klasse voor zowel dames teams, heren teams en mix teams.

De volgende inschrijvingen zijn mogelijk:
 • Heren/dames divisie 3 x 3: Alle divisie teams die graag 3 x 3 willen komen spelen, kunnen zich hiervoor inschrijven
 • Heren/dames hoog 3 x 3: Wil je wel graag spelen op hoofdklasse, 1e klasse of top 2e klasse niveau maar ben je niet met zes, dan kun je jouw team inschrijven voor het 3 x 3 toernooi
 • Heren/dames hoog 6 x 6: Alle teams die graag op hoofdklasse, 1e klasse of top 2e klasse niveau willen spelen met het volledige team kunnen zich voor deze poule inschrijven
 • Heren/dames midden 6 x 6: Alle teams die graag op 2e klasse of 3e klasse niveau willen spelen met een volledig team kunnen zich voor deze poule inschrijven
 • Heren/dames laag 6 x 6: Alle 4e klasse teams en mix laag teams kunnen zich voor deze poule inschrijven. De afgelopen jaren hebben zich hoofdzakelijk mix laag teams opgegeven. Zitten er meer vrouwen dan mannen in je team, geef je dan op voor dames laag. Zitten er meer heren in je team, geef je dan op voor heren laag. We zullen er altijd zoveel mogelijk naar streven mix teams bij elkaar in de poule te zetten!

 • Heb je toch nog vragen of opmerkingen over deze nieuwe indeling, stuur dan een e-mail naar wedstrijdzaken@lycurgusopameland.eu

  Vrijdag 25 mei 2018

  Vanaf 12 uur 's middags kunnen de teams zich melden op het veld bij de inschrijfbalie. Hier kun je dan:
 • je team aanmelden;
 • met je team gezellig de beruchte welkomsborrel drinken;
 • lootjes kopen voor de verloting van het vrijwilligerstenue;
 • Als een van de eersten het toernooi t-shirt passen en kopen;
 • Bij de receptie van Klein Vaarwater haal je de sleutel op van je huisje of caravan;
 • Je moet je ook bij de receptie van Klein Vaarwater melden wanneer je in een tent gaat.

  Rond 10 uur 's avonds begint het eerste feest in de Boeg. Je leest het goed, ook dit jaar zullen de feesten in de Boeg gegegeven worden.

  Zaterdag 26 mei 2018

  Eerste toernooidag, begint om half 10 's ochtends en duurt tot ongeveer 5 uur in de middag. Er wordt op tijd gespeeld (2 sets a 12,5 minuten), waardoor de laatste wedstrijden om kwart over 5 afgelopen zijn.

  Na het toernooi begint rond 10 uur 's avonds het tweede feest in de Boeg.

  Zondag 27 mei 2018

  Tweede toernooidag, begint rond 10 uur 's ochtends en duurt tot ongeveer half 4 in de middag. Eveneens wordt er op tijd gespeeld, waardoor de laatste wedstrijden om kwart voor 4 afgelopen zijn.
  Rond 4 uur in de middag zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

  Kosten

  Het inschrijfgeld voor het 33e toernooi is:
 • voor teams die 3 tegen 3 spelen EUR 35,- en
 • voor teams die 6 tegen 6 spelen EUR 70,-.

 • Betaling is alleen mogelijk via IDEAL (creditcard e.d. worden niet geaccepteerd). Inschrijving wordt alleen verwerkt wanneer ook de IDEAL betaling met goed resultaat is afgerond.

  Zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je per e-mail hiervan een bevestiging. In deze e-mail staat ook het inschrijfnummer van jouw team.
  Teams die zich voor 1 februari 2018 hebben ingeschreven, worden in de voorlopige poule indeling in februari meegenomen. Aanmeldingen na deze datum komen uiteraard ook in aanmerking voor de voorlopige indeling, maar worden tot het moment van indelen als reserve geregistreerd.

  Indien je om wat voor reden dan ook jouw team moet terugtrekken, dan kan dat. Afmeldingen kunnen alleen per e-mail gedaan worden onder vermelding van contactpersoon, de naam van het team, de klasse waarin het team staat ingeschreven alsmede het inschrijfnummer. Deze informatie en de reden van afmelding kan gestuurd worden naar: wedstrijdzaken@lycurgusopameland.eu.
  Graag vernemen we tijdig wanneer jouw team niet kan komen, zodat we teams die op de wachtlijst staan nog kunnen plaatsen.

  Bij Afmeldingen die voor 1 april 2018 bij ons binnen zijn, wordt standaard het inschrijfgeld terugbetaald. Bij afmeldingen op of na deze datum wordt het inschrijfgeld niet meer terugbetaald in verband met reeds gemaakte kosten. Indien plaatsing van onze kant niet mogelijk is, wordt altijd het inschrijfgeld terugbetaald.

  Informatieverstrekking

  Het programmaboekje wordt voor het toernooi niet per post toegestuurd. Alle informatie zal voor het toernooi aan, via de e-mail of via de website verlopen. Bij de inschrijftafel voor aanvang van het toernooi krijgt ieder team een exemplaar van het programmaboekje uitgereikt.
  Aangezien in het boekje veel advertenties van onze sponsoren staan, waaronder ook de restaurants waar jullie lekker kunnen eten, zullen we het programmaboekje zodra die beschikbaar is, in pdf formaat op de website plaatsen. Dit in verband met het tijdig reserveren. Al onze sponsoren zijn ook op de website onder Sponsoren terug te vinden, dus daar kun je ook een kijkje nemen.

  Niet geheel onbelangrijk: Op gras spelen is anders en zwaarder dan in de zaal. Maak het jouw team niet moeilijker en voor je tegenstanders minder leuk door je team te hoog in te schrijven!

  Geef hierboven aan dat je de inhoud gelezen hebt en hiermee akkoord bent voordat je verder kunt naar de inschrijving..